Home-intro

Bistro Onder Den Toren is een trendy eetgelegenheid waar je kan genieten van een vlotte middaglunch, heerlijke à la carte gerechtjes, een marktmenu en een gastronomisch menu. Laat Uw smaakpapillen verwennen en vertoef er in de gezellige Oosterzeelse sfeer.

De wijnpassie van eigenaar Koen Brackenier vormen samen met de heerlijke eerlijke keuken een ideale formule als wijnbistro.

Een ruim assortiment van wijnen (geselecteerd op kwaliteit en finesse, gemaakt door wijnboeren met eerbied voor de natuur en het product en met een kleinschalige productie) vullen onze rijke wijnbijbel.

Het Jonge en gemotiveerde team van Bistro onder den Toren maakt van kwaliteit en hygiëne een erezaak. In dit restaurant annex wijnbistro controleren de koks eigenhandig elke levering op versheid en bereiden ze met zorg hun verzorgde snacks en gerechten, zowel warm als koud. En de rijke wijnkaart werkt inspirerend. Voor de kinderen en mensen met een handicap zijn er de nodige voorzieningen.

 Reserveer nu Marktmenu€ 39,50 Gastronomische menu€ 55,00

Pinksterverlof

Wij zijn gesloten  Van woensdag 5 juni tot en met woensdag 12 juni. Terug open op donderdag 13 juni.   ...

Feesten en etentjes

Wenst u een feest of etentje te geven met een groep, contacteer ons. Wij maken voor u graag een voorstel op volgens uw behoeften en budget. ...

Belgische witte asperges

Belgische witte asperges. Wij bieden verschillende bereidingen aan van deze heerlijke Belgische lekkernij. ...

Allergenen

Bent u allergisch, meld het ons zodat wij de samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen. ...

jaarlijks verlof

Wij zijn met jaarlijks verlof vanaf maandag 12 augustus tot en met woensdag 4 september. Terug open op donderdag 5 september.    ...

Speciale runderrassen

Wij bieden verschillende runderrassen aan : Blonde d'Aquitaine, Simmental, Black Angus, Holstein en Rubia Galega. ...