Home-intro

Bistro Onder Den Toren is een trendy eetgelegenheid waar je kan genieten van een vlotte middaglunch, heerlijke à la carte gerechtjes, een marktmenu en een gastronomisch menu. Laat Uw smaakpapillen verwennen en vertoef er in de gezellige Oosterzeelse sfeer.

De wijnpassie van eigenaar Koen Brackenier vormen samen met de heerlijke eerlijke keuken een ideale formule als wijnbistro.

Een ruim assortiment van wijnen (geselecteerd op kwaliteit en finesse, gemaakt door wijnboeren met eerbied voor de natuur en het product en met een kleinschalige productie) vullen onze rijke wijnbijbel.

Het Jonge en gemotiveerde team van Bistro onder den Toren maakt van kwaliteit en hygiëne een erezaak. In dit restaurant annex wijnbistro controleren de koks eigenhandig elke levering op versheid en bereiden ze met zorg hun verzorgde snacks en gerechten, zowel warm als koud. En de rijke wijnkaart werkt inspirerend. Voor de kinderen en mensen met een handicap zijn er de nodige voorzieningen.

 Reserveer nu Middaglunch€ 22,00 Marktmenu€ 39,50 Gastronomische menu€ 55,00

Lunch

De middaglunch staat elke week op onze website. Neem gerust een kijkje. ...

Feesten en etentjes

Wenst u een feest of etentje te geven met een groep, contacteer ons. Wij maken voor u graag een voorstel op volgens uw behoeften en budget. ...

Zeeuwse mosselen

Wij bieden de Zeeuwse mosselen aan. (Goudmerk) Dit op verschillende bereidingswijzen ...

Allergenen

Bent u allergisch, meld het ons zodat wij de samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen. ...