string(4) "home"
 

Wij, Bistro Onder Den Toren, zijn een gastronomische wijnbistro waar lokale biologische topproducten aangevuld worden met het beste uit de rest van de wereld. Ambachtelijk, biologisch en korte keten staan centraal bij onze Belgische producten.

Als chef, Koen Brackenier, werk ik graag op een duurzame manier met Belgische producten en laat ik de typische en zuivere smaken naar boven komen. Als aanvulling voor onze Belgische producten ga ik enkel op zoek naar topproducten van hoge kwaliteit om deze samen te verwerken tot heerlijke smaakvolle gerechten.

Je kan bij ons genieten van een vlotte middaglunch, heerlijke à la carte gerechten en een Marlou menu. Laat Uw smaakpapillen verwennen en vertoef er in de gezellige familiale Oosterzeelse sfeer.

Onze passie voor biologische wijnen met een verhaal en Belgische wijnmakers is groot. Wij bieden een mooi gevarieerd aanbod aan topwijnen tegen betaalbare prijzen. Stuk voor stuk puur, zuiver en met terroir toetsen bieden deze wijnen een mooi samenspel met onze heerlijke gerechten.

De gastvrouw, Nathalie Lamon, staat steeds met de glimlach tot uw dienst. Haar jaren ervaring brengt ze graag over door u op een professionele en no nonsens manier te ontvangen en te bedienen.

 Voor de kinderen en mensen met een handicap zijn er de nodige voorzieningen.